COVID-19 Richtlijnen

 1. Tijdens trainingen worden nog steeds geen ouders, supporters, .... toegelaten in de sporthal, wel in de cafetaria (mits naleving Horeca-maatregelen)! Tijdens wedstrijden worden zittende supporters toegelaten tot max 40 personen per unit. Het is de verantwoordelijkheid van éénieder om de maatregelen oa. 1.5m afstand, mondmaskerplicht, registratie van de aanwezigen, ... na te leven en op te volgen

 2. Een mondmasker blijft verplicht voor iedereen vanaf 12 jaar bij elke verplaatsing in het gebouw, tijdens het sporten mag het mondmasker weggelaten worden. Supporters dragen ten allen tijde een mondmasker.

 3. Registratieplicht!
  Er geldt een registratieplicht voor alle bezoekers van de sporthal, deze staat los van de registratie in de cafetaria! Iedere gebruiker van de sporthal dient “voor-en achternaam” “gsm/telefoon en mailadres” in te vullen op de voorziene formulieren. De sportdienst bewaart de gegevens 14 dagen om contactonderzoek te faciliteren. Nadien worden de gegevens vernietigd.

 4. In het gebouw blijft "éénrichtingsverkeer" behouden om kruisingen met andere gebruikers zo veel mogelijk te beperken. De aangebrachte stickers geven de goede richting aan (binnen via gang / buiten via zwarte mat sporthal).

 5. De kleedkamers en douches mogen opnieuw gebruikt worden vanaf maandag 31 augustus 2020. De medewerkers van de sportdienst voorzien in minstens één dagelijkse grondige ontsmetting van alle kleedkamers, extra ontsmettingsproducten in alle kleedkamers en voldoende ontsmettende handgels.

 6. De zaal kan betreden worden 5 minuten voor de start van de opwarming, graag eerst enkel de trainer sturen om te checken of de voorgaande wedstrijd reeds beëindigd is. De ploegen blijven in de cafetaria of op de parking wachten tot de trainer bevestigt dat de zaal vrij is

 7. Voor het betreden van de zaal of de cafetaria wordt iedereen verzocht om de handen te wassen of ontsmetten. Ook bij het opnieuw betreden van zaal of cafetaria na bvb toiletbezoek, is het wassen of ontsmetten van de handen verplicht. Handgel is ter beschikking aan de ingang van het gebouw.

 8. Drinkbaar water is verkrijgbaar aan de ingang van de sporthal via een kraantje. Het is de verantwoordelijkheid van elke ploeg om te zorgen voor eigen drinkbussen die bijgevuld kunnen worden.

 9. Breng als bezoekende ploeg een speelsterslijst mee teneinde de administratie voor de wedstrijd te vergemakkelijken, inclusief geboortejaar, licentienummer en nummer op wedstrijdshirt. Je kan het registratieformulier reeds vooraf afprinten en vervolledigen.